×
Home
 
Laptopuri Refurbished
 
Dell
 
Dell Latitude 3480 14&quot
Cod produs: LATITUDE-3480-i3

Dell Latitude 3480 14" HD, Core i3-6006U 2.00GHz, 8GB DDR4, 256GB SSD M.2 SATA, Webcam, laptop refurbished

Dell Latitude 3480 14" HD, Core i3-6006U 2.00GHz, 8GB DDR4, 256GB SSD M.2 SATA, Webcam, laptop refurbished_1Dell Latitude 3480 14" HD, Core i3-6006U 2.00GHz, 8GB DDR4, 256GB SSD M.2 SATA, Webcam, laptop refurbished_2Dell Latitude 3480 14" HD, Core i3-6006U 2.00GHz, 8GB DDR4, 256GB SSD M.2 SATA, Webcam, laptop refurbished_3Dell Latitude 3480 14" HD, Core i3-6006U 2.00GHz, 8GB DDR4, 256GB SSD M.2 SATA, Webcam, laptop refurbished_4Dell Latitude 3480 14" HD, Core i3-6006U 2.00GHz, 8GB DDR4, 256GB SSD M.2 SATA, Webcam, laptop refurbished_5
1,39798 lei

Actualizat acum 18 ore si 6 minute

Disponibil la comandaID: #246594
Ai nevoie de suport?
Furnizează ID-ul unui operator
Codul produsului :  LATITUDE-3480-i3
Cere detalii Compara
Te notificam imediat ce articolul va fi publicat!


Garanție:  15 luni
Ridică din Alege Easybox
Transport Gratuit
Toate prețurile includ TVA
Display: 14" LCD
1366 x 768
Procesor Intel Core i3-6006U 2.00GHz
Memorie: 8GB DDR4 SODIMM
SSD:256GB M.2 SATA - configurabil
Placa video: integrata
Intel HD Graphics 520
Sistem de operare: Linux - optional cu Windows 10 MAR

Compară  

Cumpără instant fără cont

Generează proforma pentru TRANSFER BANCAR sau PLATA CU CARDUL

1397.98 lei


TVA inclus
     
Ridică din Alege Easybox

   

Modalitate de plată

Optiuni :


Alege una dintre optiunile compatibile si beneficiezi de montajul si testarea gratuita

Descriere

Lucraţi în condiţii de siguranţă, de oriunde

Protecţie îmbunătăţită pentru date: securitatea datelor reprezintă un factor esenţial pentru protejarea companiei şi a angajaţilor dvs. Soluţia Dell Data Protection este o suită de software-uri de securitate, oferite împreună cu fiecare sistem Latitude seria 3000. Software-urile de securizare a terminalelor, de autentificare avansată a utilizatorilor şi de criptare a datelor funcţionează în armonie perfectă pentru a vă proteja datele împotriva ameninţărilor şi accesărilor ilegale.

Comunicaţi în condiţii de siguranţă: seria Latitude 3x80 are certificare TCG TPM2.0 şi FIPS-140-2 şi utilizează mecanisme de criptare pe bază de hardware pentru a vă oferi cele mai sigure mijloace de comunicare.

Conectare simplă: conectaţi-vă la Windows Hello utilizând metoda de autentificare biometrică prin cititor de amprente opţional sau camera Dell cu infraroşu pentru acces simplu şi securizat. (opționale)

Fiabil şi uşor de administrat

Simplu de administrat: suita Dell Client Command include un set de instrumente pentru automatizare, care vă ajută să monitorizaţi dispozitivele, să implementaţi imaginile, să faceţi actualizări şi multe altele, astfel încât să vă puteţi maximiza investiţiile în hardware şi software şi să economisiţi timp.

Fiabilitate de excepţie: Latitude 3x80 are un şasiu robust, construit să reziste, care a fost supus unor teste ample de conformitate cu standardele militare MIL-STD 810G, pentru a garanta că sistemul poate face faţă condiţiilor din lumea reală.

Faceţi faţă cu brio zilei de lucru: procesorul Intel® Core™ i din a șasea sau a şaptea generaţie vă oferă puterea necesară pentru productivitate optimă. Memoria DDR4 îmbunătăţeşte viteza de transmisie a datelor printr-un consum mai mic de tensiune, accelerând şi eficientizând funcţionarea laptopului Latitude.

Conceput pentru activităţi esenţiale

Conectivitate flexibilă: porturile VGA, HDMI, RJ-45 şi USB Type-A vă permit să utilizaţi laptopul fără cheie hardware şi vă oferă libertatea de a utiliza conexiunile clasice.

Colaborare simplă: balamaua cu extindere la 180 de grade funcţionează lin, este flexibilă şi rezistentă, permiţându-vă să colaboraţi în mod eficient.

Lucraţi de oriunde: având o grosime mai mică de 24 mm şi o greutate mai mică de 2 kg, laptopul Latitude poate fi transportat cu uşurinţă.

 

Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului.
Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.ury.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Ury.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit compania noastră nu își asumă raspunderea pentru eventualele erori de preț sau stoc. Aceste erori nu obliga ury.ro la nicio acțiune. Culoarea produselor poate fi influențată de setările device-ului pe care îl folosiți, putând astfel să existe mici discrepanțe între produsul fizic și pozele de pe site. Prețurile și disponibilitatea produselor comercializate de către Ury pot suferi modificări ulterioare, acest lucru fiind influențat de factori externi precum politica de prețuri a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, Ury.ro își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, făra a anunța în prealabil.

Ce înseamnă refurbished? Ce înseamnă laptop refurbished și ce înseamnă calculator refurbished?

Un calculator refurbished reprezintă un computer în stare excelentă de funcționare. Spre deosebire de unul nou, acesta a fost folosit anterior.

Proveniență

Sursele noastre de tehnică de calcul recondiționată provin din echipamente de leasing și stocuri excedentare, în principal din Europa de Vest sau Statele Unite. Aceste surse asigură un flux constant de cantități considerabile de PC-uri brand, laptopuri brand, monitoare, servere, etc. Echipamente de leasing – corporațiile, companiile mari, instituțiile financiare sau cele guvernamentale tind să închirieze prin leasing tehnică de calcul nou-nouță de la mărci recunoscute și apoi să înlocuiască întreaga gamă de echipamente în cicluri de 3-5 ani. Stocuri excedentare – din diferite motive, vânzătorii tind să acumuleze stocuri excedentare de tehnică de calcul. Deși acestea nu se mai află în prim-planul dezvoltării tehnologice, acestea au fost și încă sunt considerate avansate și mai mult decât capabile.

Cum le pregătim?

1. Ștergerea datelor

În ceea ce privește implicările legale, ștergerea datelor este un pas extrem de important în procesul nostru de recondiționare, toate dispozitivele de stocare fiind șterse la primul contact. Datorită naturii surselor noastre de aprovizionare, există șanse ca date confidențiale să rămână în urmă pe sistemele informatice achiziționate de noi. Pentru a preveni posibilele breșe sau exploatări neautorizate, toate dispozitivele de stocare sunt șterse în siguranță în conformitate cu cele mai înalte standarde.
Dezasamblarea, reparația, înlocuirea, reasamblarea
După ștergerea datelor de pe dispozitivele de stocare, toate echipamentele sunt supuse examinării amănunțite și sunt verificate atât din punctul de vedere al functionalității cât și cel estetic. Aceasta este o etapă vitală a recondiționării, deoarece componentele defecte sau cele lipsă sunt reparate sau înlocuite pe loc de tehnicienii noștri. Totodată, în etapa aceasta putem reconfigura produsul în funcție de nevoile clienților noștri. În cazuri rare, se efectuează reballing la chip-uri BGA cu propriul nostru aparat de reballing de către personalul calificat. În cele din urmă se reaplică pasta termică pe componentele specifice și sunt montate restul componentelor, trecând la următoarea etapă.

2. Curățarea

Toate dispozitivele electronice inclusiv echipamentele IT necesită o curățare temeinică după perioade lungi de utilizare. Atât exteriorul cât și interiorul sunt curățate pentru a îndepărta praful, murdăria și diverse particule care se găsesc în interiorul sau pe suprafețele perifericelor. Tehnicienii noștri folosesc o combinație de aer comprimat și instalații dotate cu ventilatoare de evacuare de înaltă performanță pentru a îndepărta eficient praful de pe componente, radiatoare, canale și interiorul pereților carcasei. Exteriorul carcaselor, suprafața capacelor laptop-urilor, tastaturie și ecranele monitoarelor / LCD-urilor sunt curățate cu lichide de curățare specifice pentru a elimina orice urmă de praf și alte impurități cum ar fi urmele de adeziv. Controlul calității refurbishing Toate echipamentele trebuie să treacă printr-un test final de calitate înainte de instalarea software-ului și / sau ambalarea și transportul. Toate componentele sunt verificate de tehnicienii noștri, programele de depanare și benchmarking verifică stabilitatea și funcționalitatea sistemului, asigurându-ne că totul este pe deplin operațional. Toate rezultatele testelor sunt documentate și înregistrate digital. Dacă un echipament nu trece de controlul calității, acesta va fi trimis înapoi la dezasamblare și reparații. Dacă echipamentul trece testul, componentele externe care prezintă semne de uzură sau zgârieturi ușoare primesc un strat nou de vopsea sau li se aplică un strat de folie; Echipamentele din categoria 2 și 3 cu urme de lovituri și zgârieturi adanci pot fi supuse unor proceduri mecanice de reparație până când își recapătă forma originală; tastaturile decolorate ale laptopurilor sunt retipărite cu propria imprimanta specială pentru tastatură. De asemenea tastaturile pot primi o alocare și o limbă diferită chiar și la cererea clienților.

3. Instalarea softwareului

Odată cu finalizarea curățării și al controlului calității, tehnicienii noștri vor începe instalarea sistemelor de operare care pot include Linux sau Microsoft Windows, conform solicitărilor clienților noștri. Datorită parteneriatului nostru cu Microsoft, am obținut licențe pentru sisteme de operare (MAR) specifice partenerilor autorizați pentru recondiționare. Astfel, le putem oferi clienților noștri prețuri mult mai accesibile decât oricând pentru licențele sistemului de operare Windows. Tehnicienii software vă asigură că sistemele de operare instalate de noi sunt întotdeauna la zi cu cele mai recente service pack-uri.

4. Ambalare, transport

Toate echipamentele noastre sunt sigilate, ambalate, etichetate și gata de expediere la nivel național și internațional. Metodele și materialele de ambalare pe care le folosim îndeplinesc unele dintre cele mai înalte standarde pentru protejarea și menținerea integrității produsului în timpul transportului. Materialele noastre de protecție și de umplutură includ separatoare de carton de înaltă calitate și de înaltă densitate, folie individuală de protecție pe fiecare produs și folie cu bule mari (sau polistiren în funcție de tipul produsului).